Fru Jarl

Tack för en fin kväll!

​Kvällen slutade inte alls som planerat, det blev varken någon storhandling eller något bygge. Samtidigt så var det rätt skönt att bara få ta det lugnt. Vi åkte direkt från jobbet och handlade med oss lite mat för att grilla ute hos Lifvenhage. Barnen har ju minst sagt haft kul! De fick både bada i deras pool och leka för fullt. Mollie och Alice är nästan exakt lika gamla, de fann ju varann väldigt bra. Roligt nu när de är lite större och kan leka lite mer på riktigt. Har en gammal video på dem för 2 år sedan när de ”springer” efter varandra. Lite lagom ostadigt! Klockren bild, till och med gå på toa tillsammans! Måns tjatar redan om att få åka tillbaka imorgon och leka mer med Ebba. 

Nu hemma och myser med fler ljus. Fick ett nytt från jobbet som kommer från Majas Cottage, den blev otroligt fin med ljus i. Hade tänkt att den kunde bli fin, men inte så fin som i verkligheten. Den kommer jag att använda mycket. Dessutom är det en mycket diskret logga med svenskfast på, och de stödjer kampen mot barncancer. Vi på Svenskfast har jobbat mycket för det under senaste året, vilket är superviktigt och bra!

Nu blir det läggdags, imorgon ska jag åka och storhandla på riktigt och Felix ska få äran att ta hand om våra energifyllda barn. Senast de var med i affären höll jag på att slita av mig håret, så från och med nu åker jag själv om jag har möjlighet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats