Fru Jarl

Ta beslut och läsa på!

​Nu har vi kommit fram till innerväggarna och det är inte bara att sätta upp. Igår var vi bara uppe på övervåningen och funderade på hur vi ska placera dem på bästa sätt. Nu har vi chans att tänka efter först hur vi ska möblera och vad som blir bäst storleksmässigt. Vi hade tidigare satt tejp på golvet, ungefär hur vi hade tänkt, men fick nu ändra om en hel del. När allt är helt öppet är det svårt att få en uppfattning om hur stora rummen kommer att bli. Känns rätt litet nu när det inte finns några väggar, men så fort de kommer upp tror jag att uppfattningen ändras helt. 

De seneste dagarna har vi inte haft mycket energi alls. Känns som om vi fortfarande är helt slut efter helgen som var. Ikväll ska vi fortsätta att diskutera väggarna osv, läsa på om badrumsstandarden hur väggarna måste vara placerade och hur tätt de måste sitta. 

Imorgon är det farfar som hämtar på dagis, barnen är helt överlyckliga så fort någon annan ska hämta, det är lite extra spännande. Farfar är en av deras favoriter! Jag och Felix ska på info träff i Nyköping hos skatteverket, ska bli spännande. 

Idag ska jag börja förbereda ett fritidshus med arrendemark. Väldigt fint hus för att vara sommarstuga, väldigt öppet och ljust. Ska bli kul att jobba med helt andra objekt än vad jag är van vid, har fått läsa på en del för att komma ihåg från högskolan. Arrende är lite speciellt, men det kommer att gå jättebra och jag kommer att lära mig en hel del nya saker. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats