Fru Jarl

Kvällskurs med skatteverket.

​Igår hämtade farfar barnen och vi åkte direkt efter jobbet till Nyköping för att gå på kurs. Det blev en hel del repetition från högskolan för min del, men Felix lärde sig nog en hel del. Alltid lär man sig något nytt att ta med sig. Inte helt fel att förnya kunskaperna heller, väldigt bra!

Barnen somnade ganska snabbt med farfar, men vaknade när vi kom hem. Måns blev helt förkrossad när farfar åkte hem. Han satt och grät i sängen, så roligt är det att bli passad. Mollie vaknade lite senare och blev glad över att vi var hemma. Det blev lite kvällsmys, Mollie fick ta en snabb dusch, hon luktade verkligen dagis. Det är något speciellt med den lukten och jag tål den inte. Hon säger själv att hon luktar blä och vill duscha av sig, ventilationen kunde ha varit bättre där minst sagt! Måns går på större avdelningen utan blöjbarn så för hans del är det inte lika ofta som han kommer hem och ”luktar dagis”.

Mollie min lilla pysseltjej hade gjort en hel bunt med ”teckningar” till mamma. 
Mollie: – Mamma, den här är till dig, och så har jag gjort en till Måns och pappa och en till mig. En till, till dig. och här är en till… Alla får!
Söta unge!!

Idag är det fredag och det betyder halvdag och helg. Felix har brandjour i helgen så vi får hålla oss på hemmaplan. Ganska skönt efter förra helgens äventyr.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats