Fru Jarl

Mål under 2018!

Under 2017 lärde jag mig något nytt, jag förändrade mitt sätt att se på saker. Livet och prioriteringarna förändras allt eftersom. I år kommer det se annorlunda ut, inte för att jag valt att bort prioritera det innan, men det gäller att veta vad man ska lägga sin tid på..

1. Jag vill ge min familj mer tid – Ni som känner mig vet att jag är en riktig familjemänniska men jag har också lagt stor vikt att lyckas med karriären. Under förra året lärde jag mig någonting, att det viktigaste jobbet är faktiskt att vara mamma, och att man bör lägga mer tid med sin familj. Arbetet är inte så allvarligt, huvudsaken är att man jobbar med någonting som man tycker är roligt. I år kommer jag lägga mer tid på min familj, lediga helger, lång semester och så gott som fasta tider på vardagar. När jag lämnar jobbet ska jag samtidigt checka ut från mobil och mail.

2. Roliga aktiviteter – Under detta år vill jag testa nya aktiviteter, små som stora med min familj. Jag är en spontan människa och blir lätt rastlös, och därför älskar jag att packa in barnen i bilen och se nya saker. Detta år ska jag hitta nya guldklimpar och självklart uppleva gamla också.

3. Byggnationer hemma – Jag och Felix har en hel del planer framöver och dem vill vi verkligen se bli till verklighet. Under detta år vill vi isolera och färdigställa garaget, göra klart badrummet på övervåningen och ändra i vårt kök. Om vi hinner ligger även en altan på framsidan och uterum på önskelistan. Invändigt hemma ska vi inreda barnens gamla sovrum till ”walk in closet” och göra om deras lekrum till gästrum/arbetsrum.

4. Ta min examen – Jag har tidigare läst 2 år på Högskolan i Gävle till fastighetsmäklare men något jag saknat är en examen. Jag slutför min utbildning detta år till Fastighetsingenjör och ser fram emot att få ett examensbevis. Jag skall kämpa ända fram till mållinjen.

5. Resa – Jag vill resa med min familj, vart vi ska åka, det får tiden visa. En sak jag vet är att jag och barnen kommer att stå vid motorbanan och heja på pappa i år igen, oavsett vilken plats i landet. Små som stora resor, så älskar vi det!

6. Äta mer miljövänligt och mer vegetariskt – Vi äter redan mycket ekologiskt här hemma, men under detta år vill jag utvecklas och laga mer miljövänlig och samtidigt mer vegetariska rätter. Mycket gott finns, det gäller bara att upptäcka dem. 

Mer än så tänker jag inte planera för i år. Jag vet att detta året kommer att erbjuda något alldeles speciellt och tiden får visa hur mycket av detta vi kommer att hinna med.

Jag ser fram emot ett helt fantastiskt 2018!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats