Fru Jarl

Vår helg.

​Vår helg har erbjudit på ganska mycket natur och tid utomhus. Vi jobbar fortfarande hårt på vår övervåning, men nu i helgen tog vi en liten paus och åkte ut till sommarstugan. Vår tanke var att tälta, så vi tog med tält och sovsäckar. Men på kvällen blev det väldigt kallt och blåsigt, så vi satt inne i sommarstugan framför elden istället. Det blev en mycket mysig kväll med film och godis. Nu börjar mörkret komma åter på kvällarna, vilket jag älskar. Barnen var nöjda med kvällen även fast vi sov inne.

Vi var kvar på lördagen och plockade upp båten. Det kändes verkligen som höst ute, kalla vindar och molnigt. Vi  har inte åkt något med båten alls i sommar, så vi fick lite dåligt samvete. Det som är så härligt! Vi packade ner familjen med flytvästar och åkte med Felix för att ta upp den. Det blev åtminstone en liten åktur!

Mollie och Måns har plockat mycket blåbär, kastat kottar från bryggan och såklart lekt med pappas gamla grävmaskiner i sanden. De tycker om att vara där ute.

Vi åkte och storhandlade lite snabbt på hemvägen och sen direkt upp på övervåningen för att fortsätta bygga. Farmor Marianne följde med hem för att hjälpa till att se efter barnen. Vi byggde så långt tills vi hade slut på bräder. 

Under gårdagen fortsatte vi med barnens väggar, och slutade även där när vi hade slut på material. Så ikväll blir det att åka och hämta mer! Barnen blev uttråkade när vi byggde så vi tog bilen till Tullgarns slott för en lång härlig promenad. Vi var nästan ute i två timmar. Slottet ligger väldigt vackert och det är ett stort område att promenera i. Barnen jagade mamma och pappa mellan träden och sprang tills de var helt slut. 

Vi avslutade kvällen med kvällsmacka och rabarber- och jordgubbspaj, mys i soffan och kvällsaga. En trevlig avslutning nu innan pappa kliver på sin jourvecka och inte kan följa med oss tre någonstans. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats