Fru Jarl

Vill du att ditt barn ska äta nyttigare?

Vill du att ditt barn ska få bättre förståelse för, varför man inte kan leva på godis och tårta? Varför kroppen behöver näring och det är viktigt att äta nyttigt? Då har jag ett tips som mina barn fastnade för!

Netflix har en serie som heter Frågefilurerna och de har ett avsnitt om just detta. Mina barn satt som klistrade framför tven och lyssnade ordentligt på deras förklaringar. Ett mycket enkelt och bra sätt för att få barnen att förstå vikten av det hela!

När de kollat klart kom Mollie och gav mig en kram. Hon tackade för den goda maten jag lagar hemma och sen förklarade hon varför kroppen inte tycker om för mycket socker och kort energi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats