Fru Jarl

2 dagar kvar, sen semester!

​Mina två busiga hjärtan längtar efter semester. Varje morgon frågar de om de måste gå till dagis, och nu är det bara två dagar kvar. Flera barn börjar gå på semester och det blir allt tråkigare att vara där. En av Måns bästa kompisar har gått på semester och Mollies bästa vän Emmi har även hon gått. Nu ser de nog fram emot lite familjetid och att få resa bort till Mallorca. 

Imorgon gör jag mina sista arbetsuppgifter på jobbet och på fredag blir det en avslutning. Jag som måste åka tåg denna vecka pga Södertäljebron ser inte fram emot restiden. Jag gillar verkligen inte att åka tåg. Sitta på varandra, alla lustiga typer och framförallt att vara beroende av att tåget går och passa en tid. 

Nu sitter jag ute på altanen med ett glas rosé och ser på hur barnen ”leker” med grannbarnen. Det går rätt vilt till. Även Mollie på 3 år ska såklart vara med de större och leka samma lekar. Snart kommer Felix hem från jobbet och då blir det film för barnen och bygga på övervåningen för vår del. Vi hade tänkt måla staketet men det är kallt och ser ut att börja regna. Då blir det att planera om. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats