Fru Jarl

Alla klappar klara.

Idag har vi varit i Nyköping och shoppat de sista, snart är det julafton! Nu när man är vuxen går december så fort, när man var liten längtade man massor och tiden stod nästan still. Eftersom vi var i Paris har tiden gått extra fort och vi hann knappt inte handla något när vi väl var där.

Nu är det bara barnens paket som ska komma, har beställt två jättepaket från Jollyroom som kommer nu i veckan. Snart har de egna rum att fylla vilket kommer bli helt underbart!

De börjar redan rea ner vissa julsaker, och vi hittade lite som vi kollat på redan i november. Fick dem till halva priset, så nu är det extra julfint hemma hos familjen Jarl.

Beställde en tågbanan till Måns med komplett bord och förvaringslådor till alla bitar han redan har. Vi börjar tröttna på att köpa lego, som plockas isär och hamnar i hans jättelåda.

Till Mollie beställde vi ett fint kök i trä, med lite leksaksmat i trä. Plast kostar mycket och de går sönder direkt, så vi kastar eller ger bort efter ett tag. Hoppas att detta är mycket bättre, trä brukar vara bra!

Barnen fick ju sin resa till Disney också och lite leksaker där, hade inte tänkt köpa så stora saker, men de lär bli glada! Julen är ändå barnens tid, och julklapparna är viktigast för dem inte för oss vuxna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats