Fru Jarl

Året är 2011…

En helt underbar tid då ett nygift par befinner sig i Orlando på sin smekmånad och också väntar sitt första barn. Jag med min underbara bebiskula, som är så liten att jag bara ser mullig ut på varje bild. MEN så stolt och så kär, helt överlycklig att få börja vår resa tillsammans.

Dessa bilder har vi aldrig tidigare sett. Det lilla minneskortet försvann direkt när vi kom hem och bilderna därmed. Jag blev helt förtvivlad eftersom detta är den bästa resan vi har gjort tillsammans, vår smekmånad. Nu idag efter att vi rensat ut hela arbetsrummet förra veckan, kommer det fram bara sådär. Jag är så lycklig!!!

Mars 2011, då 22 och 23 år gamla. Jag är gravid med Måns i femte månaden. Det här är också sista gången jag fick se Felix med hår på huvudet, och det lär jag nog inte få se igen. Vi ser faktiskt rätt små ut, mycket kan hända på 5,5 år.

Fler bilder kommer, måste hinna kolla igenom alla. Största delen av korten är på mig, Felix älskade tydligen att ta kort på sin gravida nyblivna fru.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats