Fru Jarl

Arg dotter & nära soppatorsk.

Vilken start på dagen jag fick idag. Laddade upp för en riktigt bra dag, hade tänkt testa något nytt och ha egen ”ringstuga”. Men någon i familjen vaknade på fel sida, den lilla damen Mollie. Inget var bra imorse, kläderna var fel, hon ville gå i pyjamas till dagis. Frukosten var äcklig, hon ville inte klä på sig ytterkläderna och framförallt, hon ville inte alls gå till dagis. Hon skulle vara hemma, punkt och slut.

Så vi skrek oss igenom hela morgonen och lämningen tog otroligt lång tid. Så försenad till jobbet, dock inget kundmöte tack och lov. Satt i bilen och tänkte på hur vi skulle kunna göra för att Mollie ska sluta med detta, hon är ju en riktigt bestämd liten tjej. Får hon inte som hon vill, då blir hon arg som ett bi. Hoppas att det slutar snart, att det bara är en period.

Svänger på motorvägen helt uppe i mina tankar och kommer då precis på att jag inte har tankat. Skulle gjort det igår, men tänkte att jag kunde fixa det nu idag istället. Så 15 km hade jag kvar, körde lugnt till Södertälje syd och kom fram tack och lov! Var lite orolig där ett tag.

Nu har jag lugnat ner mig, städat mitt skrivbord som var kaos minst sagt. Nu ska jag göra klart ett objekt inför hemnet imorgon, objektbeskrivningar till visningen på söndag, annonser till tidningen nästa vecka samt lite kapitalvinstberäkningar. Hepp hepp!!! Sen ska jag testa det nya med ringstuga också 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats