Fru Jarl

Barnpass och Mollie citat.

En ny vecka igen, tiden går så otroligt fort! Mina busungar studsar upp ur sängen när det är dags att gå till dagis, de trivs så bra och det känns såklart lugnande för oss om dagarna. Jag ska vara inne på kontoret idag, ska snart lägga ut ett riktigt fint sommarhus i Åda, men bara som Läge+ nu så länge. Vi väntar att beslut på arrende ska bli klart, sen är det dags för försäljning. Kikade på ett annat fritidshus igår och ska skriva klart värderingen på den idag också.

Efter jobbet ska jag åka och hämta Seth, syrrans bebis, och ha honom ikväll. Felix gick upp tidigt imorse och åker från ena jobbet till det andra, så jag lär inte få se mycket av honom idag. Det blir jag och ungarna. Mollie lär nog hjälpa mig att ta hand om Seth, hon är överlycklig när han är hos oss. Det är hennes bebis.

Mollie säger så roliga saker, hon gav en rätt skön kommentar igår på Mcdonalds, som vi alla skrattade till. Vi sitter alla och pratar då hon säger:
– Tyst och ät, vi kan prata när vi kommer hem!

På Mio då Måns springer i förväg och jag tjatar på att han ska vänta, tar Mollie fram min mobil och sträcker fram den till mig och tittar lite smått på Måns.
– Mamma, ta den och ring till pappa. Okej Måns, mamma ringer till pappa nu och säger till. Du måste vara snäll!

Hon är en liten bestämd tjej som gärna säger till andra vad de ska göra. Speciellt till Måns, hon är bossen. Märks det att mamma brukar ringa till pappa när jag har tröttnat eller?! Sköna unge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats