Fru Jarl

Dagens goda besked.

Ibland kan ett dåligt besked visa sig bli till ett bra. Jag blev riktigt trött när Felix ringde och berättade att en bil kört ner vår luftburna fiberkabel. Så mycket problem med att laga en liten kabel, och den idiotiska lösningen med en luftburen fiberkabel var nästintill ett skämt. Det var bara en tidsfråga innan någon skulle köra ner den, precis det jag sa när de satte upp den. Sedan de "fixat problemet" har de inte hört av sig mer och vi får bara vänta.

Nu hände det idag och vi blev ännu en gång utan tv och internet. Då visar de sig direkt och kunde inte sätta dit en ny kabel i lyktstolparna eftersom det inte fungerar. Så de gjorde ett försök på riktigt och fick in kabeln i röret, där den ska vara, i marken! Vilken lycka!

Nu behöver vi inte ha med dem att göra längre, och Viasat som vi har är vi riktigt besvikna på! De vill inte ge någon svar, vi får inte göra något själva och vi får betala alla fakturor som vanligt fast vi varit utan våra tjänster i tre veckor.

MEN jag är så glad att detta är löst! Var rädd att de skulle behöva gräva upp gatan utanför som de sa till en början.

Idag har mina tre älsklingar hemma varit ute i snön och lekt. Vilken lycka för barnen att vakna upp till ett vinterland. De har äntligen fått åka pulka, Måns har tjatat hela julen, men det är svårt utan snö. Jag har jobbat hela dagen och ska nu snart upp med Felix på övervåningen och bygga några timmar. Barnen hejar på oss!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats