Fru Jarl

Dags för nästa steg…

​Nu har jag påbörjat min sista vecka här i Huddinge. Känns konstigt, sorgligt och samtidigt skönt. Fick bekräftat igår att detta är helt rätt beslut när jag fick sitta i köer hem i 3,5 timmar pga Södertäljebron. Nu framöver kommer jag aldrig ha det problemet något mer, bara raka vägen hem!

Jag har funderat tillräckligt länge nu och förra veckan bestämde jag mig för att det är dags att ta mig an nya utmaningar närmare Gnesta. Det har endast med sträckan till Huddinge att göra, annars älskar jag mina kollegor och Huddingekontroret otroligt mycket, jag kommer verkligen sakna er!

Sen vet jag samtidigt att mitt nya jobb kommer att bli riktigt bra det med, bara en omställning sen så kör vi!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats