Fru Jarl

En dag i kungens kurva & Ikea!

Idag gjorde vi ärenden i Kungens kurva samt på Ikea och vi var inte ensamma. Morgonen började lugnt här hemma, med sovmorgon. Barnen är trötta så här på jullovet och jag passade på att sova ut extra eftersom jag jobbat i veckan då väckarklockan ringt 5.00. Känns lyxigt med vår Minelle som sover hela nätter och är lagom morgontrött numera också. Lång helgfrukost är ett måste i vårt hus, så efter det var vi redo för att åka iväg.

Vi började med ett stopp för tvätt av bilen, den var minst sagt skitig. Mollie gjorde glädjerop i bilen när vi tog automattvätten, det är ju så roligt och häftigt enligt henne! Lagom framme på Ikea blev det tid för lunch. Jättebra att de börjat med så många vegansk alternativ, både i mat och fika. Det blir vi glada över!

Sen kollade vi in badrum och köksavdelningen. Vi smider lite planer, men dem får vänta tills senare! Det är lördag idag, och säkert extra mycket folk som fortfarande är lediga efter jul & nyår. Det var hemskt mycket folk, vilket vi brukar försöka undvika. Jag får lite små panik och vill bara hem när det är för stor folksamling. Vi hade egentligen inte Ikea som ”att göra” idag, utan mer vägarna förbi för övriga ärenden. Så vi kollade det vi behövde och gick vidare till köpcentrat intill.

De flesta gånger vi har ärenden åker vi till Nyköping om vi kan, men dagens huvudpunkt fanns tyvärr inte i lager där. Vi använder vår Macbook otroligt mycket nu när vi filmar, fotar och klipper film. Köpte den i början av 2015, så den har några år på nacken. >Har märkt att den strulat en hel del sista tiden, och nu i veckan har den mer eller mindre gett upp. Så det var dags för en ny. Köpte en ny MacBook Air 2019 med dubbelt minne så att den klarar av mer lagring, det har varit ett stort problem med vår tidigare. Så jag sitter just nu och inviger den!

Sen blev det små ärenden efter det på biltema, jula, stadium och Lindex.
Vi lagade god middag: Kikätrsnuggets med klyftpotatis & grönsaksblandning.
Recept hittar ni här:

https://nouw.com/greenfoodfamily/kikartsnuggets-med-klyftpotatis-bbq-blan-35658436

Avslutade kvällen med mys i soffan, som många andra kvällar! Nu är det läggdags.

Vår gröna tjej från gårdagens inköp av mat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats