Fru Jarl

En fantastisk helg!

​Vilken fantastisk helg vi har haft, och det var precis det jag behövde! Hade tänkt vara ledig i torsdags, men det blev en extra visning och kontrakt på det, och lägga ut en tomt till försäljning. Men sen så, nu har jag tagit det lugnt i helgen och bara varit med barnen. Felix har spenderat sin helg på motorbanan. Vi åkte till Västerås och mötte upp pappa, kollade lite på när han körde och sen åt vi ute och spenderade några timmar på Leos lekland. Vilken energi och glädje, barnen springer fram och tillbaks, det är svårt att hänga på! Mollie är inte liten längre utan det går lika fort för henne som för brorsan. Så kul att se att de har så kul tillsammans, de hänger verkligen ihop de där två!

Vi har även sett vårt första kosläpp, jättekul att se! Måns fick hålla i en kyckling, vilket blev dagens höjdpunkt! Han älskar verkligen djur! Mollie klagade mest på att det luktade äckligt (mamma upp i dagen som liten!). Måns har lärt sig cykla utan stödhjul, och det kom direkt när pappa nämnde att han måste lära sig det om han ska få åka motorcykel som pappa. Japp, lätt som en plätt, nu var det klart! Vart är motorcykeln liksom?
Det är bara att fixa den så Måns får testa, men mycket försiktigt såklart! Vi försökte lära Mollie också, hon blev bara sur, vart är mina stödhjul, släpp mig, kan själv…. Kul att lära henne sen! Mollies humör!

Nu ska vi mysa ner oss hela familjen! Jobb imorgon, känns sisådär, men efter de här dagarna har jag mer energi! Hoppas ni haft det fint i det fina vädret!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats