Fru Jarl

En kväll med kusinbus!

Idag gick dagen väldigt fort, telefonen har ringt massor, precis så som det ska vara! Åkte direkt och hämtade min systerson Seth, sen hämtade vi hem två pigga dagisbarn, som blev väldigt överraskade. Testade på att vara trebarns förälder ikväll, dessutom med typ världens snällaste bebis! Han säger då inte mycket, utan hänger bara på!

Vi lagade middag och åt, klädde på oss kläderna och gick ut på en liten prommis och gungade i lekparken. Barnen har busat massor på köksgolvet, Seth har kämpat på. Sen kom farfar förbi med en liten present till Måns, två bandyklubbor och bollar. Så det blev bandymatch på altanen, Seth kollade nöjt på, väldigt intressant. Vi tog lite kaffe och barnen har försökt på sin trollerilåda med farfar.

Passade på att bada Seth också lite snabbt innan jag åkte hem med honom. Han sover nog gott inatt, full fart och vi ska vara med hela tiden. Finns inte riktigt tid att sova här, så hoppas syrran får en lugn natt. 

Visst är det mysigt med en liten bebis, men det är rätt skönt att bara låna och lämna tillbaks. Jag är så otroligt nöjd med de två som vi redan har, att de börjar bli större och kan klara sig lite mer själva. Sen är det ju som natt och dag, jag har ju fått två vilda monster att ta hand om, det är tillräckligt. Seth är ju en liten ängel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats