Fru Jarl

En mammakväll.

Barnen hade det roligt igår och ville mer än gärna baka igen. Eftersom pappa var tvungen att jobba så fixade vi en riktig mammakväll. Vi har städat undan och bakat choklad muffins, Måns fick välja idag. Så länge det är choklad i så är han nöjd.

Nu sitter barnen och målar i sina nya pysselböcker de fick här om dagen på City gross. Vi har tänt ljus och gjort iordning för kvällsfilm i soffan, så det blir att ta det lite lugnt ikväll, trots allt. Jag funderade på att gå ut och gå med barnen, men ville inte gå ut själv med dem idag. Måns är rätt trött efter dagis också.

Jobbdagen gick fort idag, och besiktningen gick bra. Märker en hel del skillnader med att jobba i Trosa mot i Huddinge på Stockholmsmarknaden. Idag blev jag så förvånad över hur bra besiktningsmannen var mot min säljare och framförallt hur han bedömde punkterna som kom upp på protokollet. Så fort det var något i Huddinge blev de fördjupad undersökning, alltså att de friskriver sig ansvaret. Nu fick vi ingen fördjupad alls, trots punkter, utan faktiska förslag på vad man ska göra åt ”problemet”. Hade jag gjort samma besiktning i Huddinge hade jag inte fått ett fint protokoll. Tack för att ni gör ett bra jobb här. Faktiska förslag på VAD som SKA göras, så borde alla besiktningsmän jobba!!!

Jag och kollegan satt och kollade på alternativa aktiviteter idag också, jag vill växa och kämpa det kommer vi att göra! Det ska bli riktigt kul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats