Fru Jarl

En vecka semester går fort!

Nu är jag åter på kontoret efter min vecka semester, kan tyckas lite men det var inte tänkt att det skulle bli som det blev när jag planerade inför hösten. Igår publicerade jag min sista annons, skrev min sista objektbeskrivning! Nu väntar avslut i mina affärer, jag har redan rensat ut allt där hemma med skyltar, väskor och påsar med visningsmaterial. Känns riktigt skönt!

Under mina lediga dagar känns det som att vi levt i en instängd byggbubbla! Vi har byggt från tidig morgon till kväll, med lite små pauser med barnen. De tycker att det är jätte spännande nu när de ser hur deras fantastiska rum växer fram. De blir stora, blir lite avundsjuk ?

Vi har en del lister kvar, sen är det golv och tapeter kvar, Mollie väntar ivrigt på sitt "Anna och Elsa" rum, och tjatar om sin tapet som ska upp.

Vi passade också på att leka lite på Kolmården och lådbilslandet ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats