Fru Jarl

Enligt Måns önskan.

Utan att egentligen tänka så blev dagen så som Måns hade bestämt att den skulle bli. Vi ringde dock farmor och hon hade inte möjlighet att komma idag, men annars blev den så som han önskade. Vi gick ut och tog en cykeltur på förmiddagen i det otroligt fina vädret. Var det september? En riktigt fin sommardag fick vi idag.

Vi stannade i nya lekparken och lekte med barnen. Mollie träffade en ny kompis som hon lekte med. Hon lyssnade på vad hennes pappa sa för namn, så gick hon fram till flickan och frågade: Vill du leka med mig Lina?

Det blev varsin glass också, vi stannade på bryggan vid vattnet. Utsikten mot Frönäs där vi bor är helt underbart. Älskar vårt fina område som är på väg att bli mycket bättre dessutom.

Vi gick hem och åt lunch. Mollie hon pratar mycket om någon ”Abi”. Jag vet inte om det är någon låtsas kompis eller vad det kan betyda, jag vet bara att hon säger Abi väldigt ofta hemma. Idag ”pratade hon med Abi” och låtsades att ringa:
– Hej, kom fort, pappa behöver hjälp. Pappa har fastnat och behöver hjälp fort. Kom nu!
– Mollie, vem pratar du med?
– Hallå mamma, jag ringer efter Paw patrol, de kan hjälpa mig! (Tv-program)

Antingen så är Abi någon i Paw partrol eller så kanske det är någon låtsas kompis?! Det kanske visar sig.

Det blev lite bygge idag, varken jag eller Felix hade ork, de var så fruktansvärt varmt uppe. Vinden stod stilla, så det blev inte mycket gjort idag faktiskt. Jag lagade min favorit middag, Italiensk sallad. Barnen tycker den är är sisådär god, men mamma och pappa uppskattar den. Vi tog en till cykeltur till lekparken nu precis, började bli lite kyligt ute nu på kvällen. Felix passade på att åka till garaget och fixa hans hoj till kommande tävling nästa helg. Så nu har jag och barnen myst ner oss i soffan igen. Jätteskönt att sitta i soffan, med täcken och kuddar från sängen. Har tvättat och bäddat rent med de nya lakanen jag köpte igår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats