Fru Jarl

Ett gott försök.

Idag efter jobbet packade jag in mina två i bilen och åkte till Nyköping. Felix jobbar på för fullt så vi passade på att åka till Max, Mio och City gross. Det blev middag på Max som blev kvällens höjdpunkt för barnen. Jag såg en lampa i form av en stjärna i söndags när jag var på Mio i Södertälje, tänkte att jag åker och köper den och handlar på City gross samtidigt. Men när vi kom in på Mio i Nyköping så säljer dem inte den. Suck.

Jag fullständigt älskar Mio, jag trivs där och kan gå länge och titta. Dock är det svårt med barnen, de tycker att det är rätt trist. Den här stjärnan hittade jag och Felix förra året, vi tänkte köpa den då men tyckte den var lite väl dyr. Nu har dem sänkt priset 50% på den färgen som vi ville ha. Stod och tittade på den i söndags och är så dum att jag inte köpte den! Tänkte att jag skulle kolla med Felix om vi fortfarande ville ha den. När jag sen berättade för honom så blev han också fundersam på varför jag inte köpte den. Så jag måste åka in till Södertälje imorgon för att köpa den innan den tar slut.

Vi handlade lite smått de vi behövde på City gross, barnen gick mig på nerverna minst sagt. De vet hur man gör för att reta mamma. Testa gränser är otroligt roligt, speciellt när jag är själv utan pappa.

Jag hittade fina krukor, men är osäker på vad jag söker. Har kollat på lite olika butiker, men har inte hittat några. Skulle vilja ha några i färg, sugen på de ”blå gröna” på bilden, eller de rosa. Vi har röd, blå, beige och grå i kök och vardagsrum, så jag ska kolla vidare lite till.

​Nu har vi precis kommit hem, jag är helt slut. Har faktiskt varit trött hela dagen. Nu har vi tänt lite ljus och jag ska mysa ner mig i soffan med en kopp te!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats