Fru Jarl

Filmproduktion klar och kvällsvisning!

​Jag börjar sakta med säkert komma tillbaka. Det har varit mycket på jobbet senaste tiden, det har gått i ett, men det är bara en period. Idag har jag faktiskt varit hemma med Mollie, som har haft feber i helgen. Eftersom barnen aldrig är sjuka länge blir vi förvånade när de väl händer. Visst mollie har haft feber, men det är full fart iaf. Sjuk? det vet jag inte. Jag var hemma idag så Mollie fick en feberfri dag för dagis, och ja, hon mår fint. Otroligt kul att barnen själva märker skillnad med Aloe vera, de vill ha (trots att det smakar blä) för att de mår bättre. Måns gjorde illa sig härom dagen och skrek – Mamma, aloe vera nu! Haha!

Helgen har varit jättebra, vi fick en lördag tillsammans. Vi åkte till Norrköping och shoppade lite nya kläder och skor till barnen. De börjar bli stora och vill helst välja själva. Måns köpte två par, ett med minionerna på, och Mollie två par, ett par lila och ett par med katter och glitter på. Mycket viktigt! Mollie köpte lite kläder, det som gäller är rosa rosa och ännu mer rosa, helst med prinsessor och glitter såklart. Måns köpte två t-shirt med bla minionerna och den goda dinosaurien. 

Vi märkte att Mollie var lite gnällig redan i Norrköping och på söndagen hade hon 39 grader väl när vi var hemma. Jag hade visning på Förrådsvägen 25, Felix tog med barnen till sommarstugan. 

Nu har jag haft omvisning ikväll och en nyfiken granne kom. Hoppas att försäljningen kommer att gå fint iaf, som det brukar. Träffade iaf en granne som också skulle sälja, så det gav iaf lite med tanke på en körsträcka på 2 timmar. 

Sen är det otroligt kul att serien ”dröm dig hem” äntligen kommit igång och första avsnittet går imorgon. Hoppas att vi är först ut! Jätte spännande! Ett resultat av att ha tackat ja, till något jag absolut skulle tacka nej till för att det är obehagligt. Men, gör det bara och resultatet blir riktigt bra!! Är riktigt glad att jag gjorde det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats