Fru Jarl

Fredagsmys & Pannkaksmiddag!

Det blev en väldigt mysig fredag som tog slut fort. Efter jobbet åkte jag direkt till Mio med min mormor och köpte den efterlängtade lampan. Den fanns kvar tack och lov, men själva glödlampan var slut. Åkte hem och hämtade mina två små glada hjärtan från dagis och åkte ner till Elkedjan i Gnesta. Tänka sig, de hade den glödlampan jag letade efter och nu har vi en strålande stjärna inne i sovrummet. Mannen blev mycket nöjd!

Tog med barnen in till leksaksaffären för att köpa lite pyssel till helgen. De köpte varsitt sett, Mollie ett med gipsfigurer och Måns ett där vi ska göra egna studsbollar. Det blir spännande att få testa imorgon.

Vi lagade pannkakor till middag, jag och min mormor. Vi åt tillsammans med barnen som näst intill åt allt. Felix har jobbat på som bara den med att rensa ut ett garage hela veckan och nu är det klart. Snart får vi vårt eget.

Barnen var mycket nöjda med deras favorit middag och fick sitt ”fredagsmys godis” (fredag är mer helig här hemma än lördag) och kollade på film. Felix kom hem och tog ett glas vin tillsammans med mig och den goda chokladen som jag köpte idag. Vi har eldat i kaminen hela kvällen, den blir så varm och mysig!

​Nu sitter jag uppe själv och njuter värmen från kaminen i köket. Ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att hämta upp Seth kl 7.00. Felix har brandövning hela dagen imorgon och jag har då tre barn själv. Kommer självklart att gå bra, men det kan bli en del jobb. Jag ska ta tag i tvätten i tvättstugan och försöka att vara ute med barnen mycket imorgon för lek. Sen ska vi sjävklart fixa Mollies gipsfigurer och Måns studsbollar, spännande!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats