Fru Jarl

Gravid vecka 22.

MÅENDE: Jag mår fortsatt bra under denna vecka, har börjat känna sammandragningar, vilket är helt nytt. Varken med Måns eller Mollie har magen blivit hård som en kula, men det blir den nu på kvällstid. Kan bero mycket på att jag håller igång, mycket att fixa under denna vecka. Börjar även komma in i gravid sömnen, 3 nätter i rad nu har jag vaknat tidigt och inte kunnat somna om, väldigt trött på kvällstid därefter.

VIKT: Vikten ökar, sakta men säkert. Nu ligger jag på +3,7 kg.

BARNET: Nu är bebis ca 26 cm och väger ungefär 370-450 gram. Lillasysters sparkar börjar kännas mer och kan till och med göra ont beroende på hur hon rör sig. Mestadels är hon aktiv när jag varvar ner.

KOST: Äter fortsatt bra och nyttigt. Nu ska vi under vecka 22 resa till Orlando, ska bli spännande och se hur restauranglivet kommer se ut i två veckor, dessutom i USA. Vi har försökt att kolla innan vart de finns bra och gröna restauranger.

CRAVINGS: Har inga cravings. Jag ska dock unna mig efterrätt och gott på resan, det måste man få göra.

Mollie är väldigt noga med att krama och pussa på magen. Hon längtar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats