Fru Jarl

Hemma ifrån kryssning.

​Hemma från en mysig kryssning. Vi åkte direkt igår efter jobbet och kom precis hem nu från Stockholm. Barnen har haft det jättekul, dansat jättemycket! Måns har kommit på en egen dansstil med händerna i fickorna och Mollie, vår lilla ”sessa” snurrar med sin klänning likt en prinsessa. 

Nu testade vi att åka Tallink Silja Galaxy, förra gången åkte vi Birka. Kul att ha testat men denna båt hade inte direkt mycket att erbjuda barnen, inte så mycket som vi hade önskat. Vi hann göra allt och lite till på halva restiden. Vi badade i den lilla poolen som fanns ombord, vilket barnen uppskattade. Deras ”lekhörna” var nog den minsta jag sett, och bestod typ endast av ett bollhav som alla barn var i samtidigt. 

Men, vi hade det jätte mysigt. Tid för bara varandra, men det är väldigt skönt att vara hemma. Vi köpte med oss filmen ”hotell transylvanien 2” hem och sitter och kollar på den nu. Under resans gång har det blivit lite mer än vad F1 tillåter, har inte ätit mängder, men kanske inte rätt mat att få i sig enligt schemat. Så morgondagen får påbörjas med en löprunda, måste nog göra av med lite kalorier! 

Ha en trevlig kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats