Fru Jarl

Inför hösten.

Idag blev jag själv med barnen efter att jag gått upp tidigt för en värdering i Trosa. Åkte och kikade på ett fritidshus, skriftlig värdering, igen. Börjar förstå att det är en del skriftliga värderingar här. Felix tillbringade sin sista dag på banan idag, så då kände jag att vi var tvungna att hitta på något kul.

Vi tog bilen till Södertälje för lite shopping av blommor och en ny vas till köksbordet. Ville få det lite mer höstigt här hemma, har redan köpt hem en del pumpor, men lite saknades. Vasen jag köpte på Mio har jag kollat på så länge nu, och nu fick den äntligen följa med hem till oss.

Kollade även på lite alternativ till vår tomt, det är dags att sätta träd och buskar nu till hösten. Vi vet inte riktigt vad vi vill ha och vart de ska stå, men det kommer vi nog fram till. Vi tog sen bilen ut till pappa på motorbanan för att kolla lite. Barnen ropade hög: Heja pappa, Heja pappa!!

Det blev faktiskt middag för hela familjen på Mcdonalds, Måns började tjata direkt efter lunch och önskade att få äta där. Vi skulle hem för litet ”kalas” så det passade rätt bra. Barnens mormor, morfar och moster kom över på kaffe sen nu ikväll och firade Måns lite i efterhand. Han fick bla en trollerilåda, den lär vi nog få se mycket av!

Nu är dessutom hela kaminen på plats, ved ska beställas, den vi fick var lite sisådär kvalité på. Problemet är att vi inte vet vart vi ska förvara den ifall vi köper en hel kubik. Men det får plats en hel del i vedfacken.

​Nu ligger vi nerbäddade och myser av det sista av helgen. Ny vecka imorgon! Kommer nog att sno syrrans bebis under morgondagen efter jobbet, hon ska passa våra två på tisdag, då vi ska på kurs igen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats