Fru Jarl

Inte alltid som planerat!

Igår eftermiddag hade jag planerat en liten tjejkväll, eftersom killarna i huset skulle vara på motorbanan och träna hela kvällen. Felix slutar vid 16 tiden så strax därefter tog vi varsin bil och åkte iväg. Jag, Mollie, Minelle och Gammo styrde bilen mot Kungens kurva för att kolla lite i butiker, köpa strumpor till lill tjejen och äta något gott. Hade föreställt mig en lugn kväll med en liten aktivitet, mest för att komma ut och göra någonting. Nu blev ju inte kvällen riktigt som planerat.

För det första så hade Minelle redan sovit innan vi hoppade in i bilen, så att sitta fastspänd i bilstolen var inget som hon hade lust med. Men det gick hyfsat bra tills vi kommer upp på motorvägen och det är kö för olycka. Resan som normalt sett tar ca 45 minuter tog nu strax kring 2 timmar. Försökte hitta alla omvägar som gick, men det var bilar överallt. Minelle var inte alls glad på mig, hon skrek, gjorde stora hjärtskärande snyftningar och blev helt svettig av ilska. Jag kan lova att det inte var en rolig åktur, och lite stressigt att försöka underhålla bebis när man kör samtidigt. Väldigt skönt att plocka ur henne sen och ge en stor kram, min lilla älskling!

Väl framme så fick vi en mysig och lugn kväll. Jag köpte nya strumpor och en leksak (i förebyggande syfte för hemresan) till Minelle. Vi skulle ta en matig fika men det blev sushi istället. Mollie beställde in en specialvariant som visade sig vara rätt stark, så hon fick ta min sushi istället.

Vi kom hem vid 21 tiden, killarna strax därefter. De hade haft jättekul och Måns körde nu ännu snabbare. Det blev en mysig kväll om man bortser bilresan dit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gammo

    Ja, den här gången visade Minelle att hon verkligen kan uttrycks sitt missnöje. Men, det gick ju bra ändå..! (Alla glada och nöjda till sist.;))

stats