Fru Jarl

Kalas och dop.

Mest frånvarande hela veckan, men det har tyvärr inte hänt speciellt mycket. Jag har varit hemma två dagar och vabbat. Felix har hållit kurs i Göteborg från onsdag till fredag, då vi varit själva. I fredags var vi på badhuset med min syster Becka och hennes Seth. Barnen tyckte det nya badhuset var riktigt bra, så dit kommer det att bli många turer.

Igår var vi borta hela dagen. Först var vi i Björnlunda och firade Felix pappa Kurt. På eftermiddagen åkte vi till Huddinge och gick på dop. Min kusin Josefin och hennes familj döpte lilla tillskottet Kimberly. Vi var kvar och åt middag till sen kväll. På hemvägen åkte vi förbi kontoret i Trosa och hämtade min pinkod till mobilen, bra att jag ser till att lära mig alla nya siffror och nummer till precis allt.

​Idag ska vi bara vara hemma, ta det lugnt och städa. En typisk söndag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats