Fru Jarl

Lång dag & PT- träning igen.

​Idag har det varit en lång dag och en väldigt stressig dag också. Minns knappt allt jag har gjort, Kom precis hem och har ni slängt i mig lite middag så här sent på kvällen. Det har i vilket fall som helst varit en bra dag trots allt. 

Min dag började med trafikkaos och en lång kö till Huddinge. En lastbil hade kört av vägen och E4:an var helt avstängd. Det tog runt 2 timmar att köra in till jobbet idag. Körde direkt till sjödalsvägen där jag haft två förhandsvisningar, för två som har lagt bud före visning. Säljaren har valt att ta det lägre budet, vilket kan inträffa ibland, så imorgon blir det kontrakt. Visat lagmansvägen en snabbis idag med, tror inte att det fanns något större intresse, men budgivningen är nu igång. Kontorsarbete och jag har hunnit träna med PT idag igen. Så nu lär jag väll inte kunna gå imorgon. 

Snabbis visning för ett sällskap på Talldalsvägen idag igen. Vi får se vad som händer där. Sen kl 19.30 började jag mitt sista möte med en kund på Mangårdsvägen och plockade in en trea där. Ska säljas nu i April. Jag är långt ifrån klar med mitt arbete, men nu är klockan 23.00 och jag har inte ens hunnit köpa present till min dotter som fyller tre imorgon. Får ta en stund på leksaksaffären imorgon och köpa något riktigt bra!

Kommer börja morgondagen med en mysfrukost. Felix har bakat tårta idag, kul att någon av oss har haft lite tid på hemmaplan iaf. Tänker endast ta det lugnt och umgås med min familj i helgen!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats