Fru Jarl

Mammahelg & motorbana.

Halva veckan har redan gått, dock känns det lite halvt rörigt. Mollie vaknade i måndags med nästan 40 graders feber och den har hållit i sig tills idag. Måns var hemma förra veckan efter infektion, men blev relativt bra i helgen. Det verkar som att hösten är i gång, och nya baciller på dagis och skola.

Helgen blev trots allt väldigt mysig. Felix var borta hela fredagen och kom hem söndag kväll. Sista tävlingen för i år och sista dagen slutade väldigt bra. Jag var hemma med mina små hjärtan, vi hade film mys i fredagskväll och slocknade allihop i soffan. Så skönt att bara ta det lugnt!

I lördags vaknade Måns super tidigt, så vi hann med lite städning och tvätt innan vi begav oss ut mot banan för att titta på pappa. Mollie skrev nog högst av alla: HEJA PAPPA!

Efter att vi kollat på finalen så åkte vi vidare till "stora leksaksaffären". Vi gick och kikade länge och fick med oss lite lego och annat med oss hem.

På söndagen testade vi taekwondo för båda barnen, det gick ju sisådär. Mollie vänder sig och tittar på mig efter halva passet och säger högt: – Mamma, det här var jätte tråkigt! ? Bra, tack, då veta alla andra det också ?

Måns hade svårt att sitta still och lyssna, som vanligt. Tror dock att hans humör inte var som det brukar, hela dagen var helt upp och ner för hans del. Vi testar en gång till och ser, men Mollie har gjort sitt.

Vi åkte direkt till banan efter och hann precis svänga in med bilen då de skulle starta. Felix körde bra och fick stå på pallen, andra plats ?kul att avsluta så ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats