Fru Jarl

Min första bilkrock.

​Den här dagen började inte alls som jag hade tänkt mig. På väg till jobbet körde en bil rakt in i min bakifrån. Jag saktade ner eftersom bilen framför skulle svänga, föraren bakom mig hade inte ögonen på vägen och hann inte bromsa ner, så hon körde rakt in i min bil. Så kan det bli om man kollar i mobiltelefonen istället för på vägen!

Det blev en rejäl smäll och det känns i min nacke och rygg nu. Bilen klarade sig rätt bra, eller det märker vi när vi gör skadebesiktningen. Men det ser ut som om den klarade sig bra. 

Tur var ändå att hon som körde in i mig var en väldigt trevlig tjej. Det första hon frågade när vi klev ur bilarna var om jag hade mina barn med i bilen. Hon hade sett mina barnstolar i baksätet. Och tack och lov så var de inte med! Jag och hon var väldigt överens med vad som hade hänt och hon erkände att hon inte alls kollade på vägen och att hon får stå för självrisken. 

Så hela den här dagen har gått åt att ringa försäkringsbolag, vårdcentral osv. Fick åka ner och kolla på nacken på vårdcentralen i Gnesta och blev skickad till akuten i Nyköping för att röntga. Jag tycker verkligen inte om att åka in till Nyköpings lasarett, det är total kaos där och vi brukar alltid få vänta i timmar. Fick åka in i en sån där röntgen maskin liggandes, det var ju sisådär kul. Rätt äckligt faktiskt. 

Nu på kvällen tyckte Felix att vi skulle ta det lugnt och vila. Men jag är inte bra på att vila, utan jag började baka kaka med barnen. Vi gjorde en tigerkaka. Så nu har vi tänk ljus, gjort te och ska snart ta ut kakan ur ugnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats