Fru Jarl

Min sista vecka påbörjad!

Det blev en fin dag igår med Kolmården efter jobbet och senare på kvällen middag ute vid sommarstugan. Nu har jag börjat min sista vecka som mäklare. Känns lite stressigt men samtidigt väldigt skönt! Har en del kvar att fixa, men därefter så ser jag fram emot min nya livsstil och nya utmaningar.

Igår slutade jag tidigare och tog med familjen till Kolmården. Vi tog det lugnt, lekte i lekplatsen, kollade på djuren och åkte karuseller. Jag fick åka wildfire för första gången, Felix hann åka förra året innan den stängde. När vi åker ”vuxen” karuseller så byter i av varandra, och helst när det är lite kö. Den var för övrigt grymt bra! Rekommenderas varmt!!! ??

Vi avslutade kvällen ute vid sommarstugan. Svärmor fixade middag och vi satt på uteplatsen och kollade på det vackra havet. Blåsigt, men så otroligt vackert när solen går ner.

Det blev en lugn och fin dag, med de bästa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats