Fru Jarl

Myskväll med barnen.

Ikväll har jag och barnen en riktig myskväll till nya filmen Angry birds, Måns sitter och funderar en hel del och frågar mamma om mycket. Bland annat har vi diskuterat om Grisar lägger ägg, om fåglar kan gå på toaletten och att det är äckligt att dricka kissvatten. Vi är fortfarande i början av filmen, så det lär nog komma fram lite fler tankar och frågor. Älskar barns sätt att tänka, helt underbart!

Idag har jag varit på två värderingar och bråkat en hel del med vårt system Mspec. Ibland känns det bara som om man ska slänga datorn i väggen, men problemet försvinner ju tyvärr inte för det. Supporten måste ju tycka att jag är helt galen som ringer stup i kvarten, men vi löste det till sist. Problemet är att objektet som var klart nu inte är det längre, nästan allt jobb försvann. Som han på supporten sa:
– Var det inte mycket mer text här förut?
– (grfmmhn) JO, det var ju det…. Suck!!!

Vi hade det rätt mysigt på kontoret med lite fika idag också, Ingemar fyllde år. Så det fick vi då fira lite smått!

Igår gick dagen i ett, det kommer att vara så varje tisdag nu ett tag till. Först jobb, sen hämta barnen och snabbt i med något i magen och sen på företagskurs hela kvällen. Becka hade våra hjärtan, de ”hjälpte henne” att passa bebisen. Skulle ha haft Seth idag också, men det blev lite städning och fixa tvätt istället.

Imorgon kommer jag nog åka till Mio efter jobbet. Ska köpa en lampa som vi funderat på sen förra året, nu är den för halva priset, så skynda skynda!! Min bil är nu klar på verkstaden också, hoppas verkligen att de gjort ett bra jobb, annars blir jag tokig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats