Fru Jarl

Oväntad planeringsdag.

Idag hade dagen kommit, barnen har längtat så och föräldrarna likaså, vi skulle tillbaks till vardagens rutiner. Det fanns bara ett problem och vi har gjort det igen. Jag vet inte hur många gånger vi åkt ner till dagis och det är stängt pga av planeringsdag. Att det ska vara så svårt att skriva ner det där lilla datumet som alltid verkar vara så långt bort men kommer så plötsligt. Vi kommer nog aldrig att lära oss.

Jag var nere tidigare idag för att kunna förbereda tillträde i god tid, men jag fick vända hem med två mycket besvikna barn, en arg Mollie och en gråtande Måns. Ja, morgonen kunde ju ha blivit bättre men det löste sig snabbt som det ofta gör.

Felix fick ta barnen på förmiddagen och jag på eftermiddagen. Jag har redan testat att ha båda barnen på kontoret och det blir inget mer av det.

Med ett försök att jobba hemifrån och lite telefonsamtal så förstod jag att det inte skulle gå. Barnen behövde gå ut och göra av med lite energi. Därför tog vi på oss vinterkläderna för en mycket lång (för dem) promenad. Vi gick ner till ankorna som har blivit betydligt många fler(!) och hälsade på, sen gick vi förbi Coop och köpte med lite fika. Barnen hade bestämt att vi skulle gå till biblioteket och låna hem böcker, det har inte jag gjort sen jag var liten, så det passade vi på att pröva. Efter lite om och men kunde jag låna böckerna med mitt gamla lånekort.

Sen gick vi hela vägen upp till gammo för att fika, upp för den långa långa backen. Barnen var helt slutkörde när vi kom fram. Men mycket riktigt så kom energin fram igen efter sisådär 30 min stillasittande.

Pappa hämtade upp oss efter jobbet och nu ligger vi nerbäddade i soffan efter lite middag och myser. Jag är så otroligt trött efter helgens arbete, så det är väldigt skönt att kunna ta det lite lugnt utan att få dåligt samvete.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats