Fru Jarl

Promenad ner på byn.

Tog en promenad ner på byn, det är ”galna dagar i Gnesta”. Passade på att gå förbi havet med blommor här på frönäs, trycker man på dessa blommor så blommar de ut. Barnen tycker det är jättekul, speciellt Mollie. Kittlar lite i handen när det blommar ut, det går fort. Min mormor följde med, det är hon som är blomexperten..

Som vanligt blir inte vår runda nere på byn så långvarig, inte barnens favorit grej att göra direkt. Men att gå in i leksaksaffären, det är förstås väldigt roligt. Så länge de får med sig en leksak ut. De fick välja något litet, Mollie köpte sina första My Little Ponnys och Måns en uteleksak. Måns fick även nya skor som vi hittade till halva priset. Jag fattar verkligen inte hur stor han börjar bli. Vi köpte 28:or!!!!?
Jag började att titta efter 26-27, men hallå, vilka jätte fötter! Men han fyller ju 5 år om några dagar, så han börjar ju bli väldigt stor!

Vi gick och köpte lite godis också till vårt fredagsmys. Nu har vi bäddat ner oss i sängen och kollar på film här inne. Måns börjar bli lite trött, Mollie leker för fullt med sina hästar. Insåg inte att glittret på dessa hästar skulle hamna precis överallt, men det tar vi tag i lite senare. Hon borstar, sätter på kronor och rosetter. Sen ber hon mamma att göra ”Elsa hår” vilket menas med att de ska ha en fläta. Har gjort ett antal nu, men de blir inte så långvariga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats