Fru Jarl

Semestern har börjat!

​Jag har nog inte riktigt förstått det än, men vi är faktiskt lediga i flera veckor nu tillsammans. I Fredags avslutade vi dagen med en kvällspromenad till Thuleparken och sen förbi brandstationen för lite lek. Barnen tycker det är jättekul att få gå dit och leka i ringarna, klättra och hoppa. De gjorde ett försök till att spela pingis också, det gick ju sisådär. Men det var kul att se!

Igår tog vi tag i huset och gjorde en storstädning. Så skönt att få iordning allt på sin plats, tvätta ur alla korgar med tvätt och bädda rent i sängen. Vi total rensade barnens lekrum och slängde en hel del, och sen tog vi bort Mollies spjälsäng som hon inte använder men som stått i sovrummet ett tag nu. Så nu fick vi gått om plats på båda sidor. 

Idag fortsätter jag med tvätten, vi åker ju till Mallorca på fredag så då är det skönt om allt är rent. Felix har klippt gräset och snart är det dags för att ta tag i penseln och fortsätta med att måla staketet. Måla måste vara typ det tråkigaste som finns, men det blir fint när det är klart. Jag ska även åka och storhandla på City Gross inför veckan. Jag prickar alltid in veckan då Felix har jour och måste då släpa med mig båda barnen, vilket är ganska jobbigt. Beroende på vilket humör de väljer att vara på såklart. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats