Fru Jarl

Skålar in 2017 på bästa sätt!

Ett bättre avslut på 2016 kunde de faktiskt inte bli! Båda barnen höll sig vakna för första gången och var med under 12 slaget. De stod i fönstret och kollade ut hela kvällen på när det smällde, helt exalterade.

Vi firade vår nyårsaftonskväll hemma, bara vi fyra. En lugn och skön kväll med lite gott och film på tv. När de började närma sig 12 slaget så hällde Felix upp bubbel och barnen fick varsitt glas med lite vatten att skåla med. Vi gick upp på övervåningen alla fyra och satte barnen på varsin stege intill våra fönster i takkupan.

Vi är bortskämda med den utsikten som vi har där uppeifrån, vi ser ut över hela Gnesta. Perfekt just på nyår! Vi har det senaste året tillbringat så mycket tid på vår övervåning och de kändes helt rätt att vi just skulle vara där och skåla in 2017.

Bästa början någonsin att få krama och pussa om hela familjen, skåla och sätta upp nya mål inför de nya året. Vi stod rätt länge och tittade ut över hela gnestas smällare, jättevackert!

Felix och jag har en hel del vi vill uppnå i år, barnen har varsitt mål. Måns vill lära sig matte och hela alfabetet och skriva ordentligt. Mollie ska lära sig cykla utan stödhjul. De ska vi nog kunna se till att lära dem!

Gott nytt år! Första dagen på det nya året och den ska vi såklart tillbringa på vår övervåning! Här ska byggas!!

Igår på dagen åkte vi till Bauhaus och kollade golv och tak. Sen stannade vi på pizza hut och åt en god lunch. En bra sista dag trots att jag inte varit helt pigg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats