Fru Jarl

Tack för vårt 2016!

Vilket år 2016 har varit, det blev faktiskt inte alls som vi hade tänkt från början, men vilket bra år det blev. Vi tackar därför detta år nu med en summering i bilder och ser fram emot 2017 som vi redan vet har så mycket att ge!

Detta år har vi lagt ner så mycket tid på vår övervåning, och också med andra projekt i vårt hus. Vi började i vintras då det rent av blåste rakt genom våran övervåning. Vi började då med att bygga om bärande delar, drog om ventilationen till taket och började med isoleringen. Med massvis av kläder kämpade vi i kylan och fick mycket gjort.

Vi tog tag i det mesta under vår semester då det var som varmast. Då gjorde vi klart hela isoleringen, satte dit plast och tejpade. Svetten rann, det kliade och var ett rent helvete. Men vi klarade det bra!

Under hösten har vi fortsatt att bygga dit väggar, få allt tätt, elen har dragits och vattenrör och element sitter på plats. Vi har gjort om hela hallen och trappan upp, burit av och öppnat upp. Jag ser fram emot att vi blir klara under 2017!

I år bockade vi av två saker som vi verkligen har väntat på länge! Vi fick äntligen vår kamin på plats som vi använder flitigt och Felix har äntligen fått påbörja sitt dubbelgarage. Det blir klart i Januari 2017, det ska bli så skönt!

Det jag menade med att detta år inte alls blev som vi tänkt, så var det framförallt att jag valde att byta jobb. Familjen går alltid först och jag fick i år verkligen känna av vad mycket jobb innebär. Jag hade aldrig tid med min familj och mådde under den tiden inte bra alls. Jag är så tacksam att jag valde att byta kontor till Trosa!

Felix har också gjort ett karriärsval i år och börjat som brandman på deltid. Något som har verkligen brinner för och tycker är superkul, jag är väldigt glad att han äntligen gjorde det. Han har funderat på att börja tre år innan och han ångrar verkligen ingenting, snarare tvärtom!

Felix och jag tog även steget och gjort företagskursen tillsammans i år.

Vi har gjort en hel del med barnen i år, det har varit så roligt. Vi började med deras första resa till fjällen. Första gången på skidor, och det gick faktiskt riktigt bra. Även jag var tvungen att lära mig stå på skidor, jag har tidigare bara åkt bräda, men det blir svårt med två barn.

Efter att jag sagt upp mig från Huddinge kände jag att vi var tvungna att åka bort. Vi bokade en resa till Mallorca och barnen fick träffa Lollo & Bernie. Vi badade, åt väldigt mycket gott och hittade på en massa saker på ön! Vi hade det så skönt och roligt, precis vad vi behövde efter en vår med mycket jobb.

Vi åkte till Lalandia och Legoland för att fira Måns 5 års dag. Vi badade, åkte skridskor, klättrade, åt gott och lekte för fullt på Legoland. Måns dröm gick i uppfyllelse, vår legogalning. Vi kommer absolut att åka dit igen!

Sen avslutade vi året med en jul på Disneyland Paris tillsammans med min syster och familj. Det blev barnens fjärde resa till Disney och många många fler kommer det att bli. Vilken glädje och vi har aldrig roligare än när vi är där!

Vi har varit på Kolmården över 10 ggr i år, på Parken zoo, på Badhuset Kokpunkten några ggr och på Safiren ett antal ggr, på besök hos Nathalie några dagar i Jönköping m.m. Jag och Felix har till och med fått lite egentid och varit två ggr i Göteborg och en gång på slott. 2017 ska vi försöka hinna med lite mer!

Under det här året fick jag även bli moster till en liten Seth och vi bytte ut våran BMW mot två nya Volkswagen.
Vi fick en jätte bra jul och nu avslutar vi med ett nyår hemma, bara vi fyra i familjen. Vi tar det lugnt och njuter av att bara vara vi.

2016 var verkligen ett riktigt bra år, tack så mycket och gott nytt 2017 till er alla!

G O T T N Y T T Å R ! ! !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats