Fru Jarl

Tisdag; två visningar och tre kundmöten.

Igår, tisdag var det minst sagt fullt i kalendern. Jag har ju ansvar för barnen denna vecka och två veckor fram eftersom Felix har utbildning nu. Det går sisådär. Pia, Felix faster har hjälpt mig både i måndags och i tisdags med hämtning från dagis. Jag började morgonen med att städa undan disk osv från i måndags och sen lämning på dagis. Direkt till en privatvisning på Talldalsvägen 7 i Huddinge som ska säljas i April/Maj. Det är huset ovan, väldigt mysigt och fint, byggt 2012. 

Åkte in till kontoret och  började förbereda inför möte, åkte på intag på Edsvägen 5 och plockade in en 2,5 rums lägenhet. Väldigt mysig, bra smak och jätte trevliga säljare! Deras dotter lika gammal som Mollie, hur gullig som helst. 

Visning på Lagmansvägen 11 igen, den jag visade i söndags. Plockar fram allt mitt material, musik, flagga och visningsbock.. Säljarna dukar fram fika.. för att en person kommer på visningen. Lyckat! Han har iofs lagt budet som ligger just nu, så intrycket måste ha varit bra! På båda dessa visningar har någon granne gått och tagit bort tejpen (brukar tejpa för låset i porten så att det bara är att gå in) även fast det är visningsskyltar, flagga och bock. Hur tänker man då? Fick springa ner för alla trappor, tejpa och upp igen. Det har aldrig hänt förr.

Sen var jag på två kundmöten på kvällen. Ett par som flyttat utomlands och ska sälja framöver troligtvis och så kollade jag på en villa, som jag kommer att tacka nej till att sälja.

Jag kom hem 21.30. Lång dag och helt slut!

Idag har jag faktisk hämtat barn själv, hade med Felix mamma för att hon skulle se barnens avdelningar och vart hon ska hämta grejer osv. Hon hämtar nämligen barnen imorgon, jag har sent kundmöte vid 19.30. Lär nog vara hemma 21.30 ca då med. 

Jag har haft ett tillträde idag, en lyckad affär, bra slutpris, trevliga säljare och köpare. De kommer trivas jättebra, så kul att just förmedla bostäder! Sen har det bara varit kontorsarbete, annonser till tidningen. 

Nu ska jag bädda ner mig och njuta av att vara hemma. Det är så skönt att träffa barnen innan de somnat! Tre veckor, bara tre veckor. Snart blir det bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats