Fru Jarl

Vi kommer att få en…!?

Jag var helt säker på min sak och jag har tidigare haft rätt med både Måns och Mollie! Idag var vi iväg på rutinultraljud och kollade så att vårt hjärta mår bra i magen. Vi ville även veta om vi väntar en flicka eller en pojke, och det fick vi se ganska tydligt.

Jag var helt säker på att vi skulle få en son till, en liten Millton. Men till min stora förvåning hade jag fel denna gång, och vi ska få en liten dotter! Jag blev så otroligt lycklig, en liten prinsessa till!

Som sagt hade det blivit bra oavsett, men det är roligt att veta, börja lära känna och bekanta sig med tanken. Måste jag säga att Mollie är överlycklig här hemma? Hon som tjatat efter att få en lillasyster, får precis det hon har önskat.

Kan inte riktigt släppa glädjen inom mig, vi ska få en dotter, det är så fantastiskt!

Nu får vi börja tänka på flicknamn, vi ska ha en liten M som våra tidigare två!

Barnen fick varsitt litet paket när jag kom hem. Vi berättade innan att de innehöll bebiskläder och att färgen skulle avslöja om vi väntar en lillasyster eller en lillebror.

Mollie blev överlycklig när hon väl förstod att en lillasyster kommer. Måns ändrade sig redan imorse och ville nu gärna få en lillebror att leka med. Han insåg nu på kvällen dock att en syster till inte alls är så dumt!

Blev flyttad till BF 24 januari!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats